Muuttopalvelut joustavasti Etelä-Karjalan alueella 

Ota yhteyttä
muuttopalvelukuvake

Oletko muuttamassa uuteen asuntoon ja kaipaat luotettavaa ja ripeää muuttoapua? Tai tarvitsetko turvallista kuljetusta esimerkiksi soittimelle tai muulle yksittäiselle esineelle? 

Kuljetus Kauppinen on muuttopalvelujen ja pientavarakuljetusten vankka konkari kymmenen vuoden ammattikokemuksella. Ota meihin yhteyttä ja kerro kuljetustarpeistasi! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja teemme sinulle tarjouksen.

Muuttopalveluja asianmukaisella kalustolla

Kuljetus Kauppinen toteuttaa kaikenkokoiset muutot Imatran, Lappeenrannan sekä muun Etelä-Karjalan seudulla. Muuttopalvelumme ovat saatavilla joustavasti sekä yksityisille että yrityksille. Kalustoomme kuuluu kuorma-auto, josta löytyy myös takalaitanostin sekä yli kuusi metriä pitkä, hyvänkokoinen tavaratila. Kaikenkokoiset muuttokuormat sopivat kyytiin, ja jos tavaraa löytyy runsaanlaisesti, voidaan tarvittaessa tehdä useampi muuttokuljetuskierros.


Lyhyen matkan muutot veloitamme tuntihintaan alkaen 75 €. Pitemmät muuttomatkat veloitetaan sopimuksen mukaan, ja lisämaksusta saatavilla on myös kantoapua. Huolehdithan kuljetettavien tavaroiden pakkaamisesta ennen niiden kantamista kyytiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pientavarakuljetukset joustavasti ja nopeasti

Muuttokuljetusten lisäksi hoidamme pientavarakuljetukset pääasiallisesti Imatran, Lappeenrannan ympäristössä ja lähikunnissa. Saatavilla on myös kappaletavarakuljetuspalvelut. Kappaletavarakuljetuksissa hinta riippuu tavaran määrästä (ei minimiä) sekä kuljetusmatkan pituudesta. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisesta tavarasta tai esineestä on kyse, niin neuvotellaan sen kuljetukselle sopiva hinta!

Soita ja kerro kuljetustarpeestasi

Laadukasta ja luotettavaa palvelua

Meiltä saatavilla vuokralle myös muuttolaatikoita:

50l muoviset laatikot.

Jos noudat laatikot itse, maksat vain 0,80€/laatikko/viikko.

Laatikoiden toimitus ja nouto onnistuu myös, kysy tarjousta.

 

Huomaathan myös, että kotivakuutukseen kuuluu yleensä vakuutus muuton ajaksi.

Toisinaan teemme sopimuskuljetuksia myös alihankintana kysynnän määrän mukaan.